Importeur en leverancier voor tafel en keuken voor de professionele markt, sinds 1820.

Op Bender kun je rekenen

Bender biedt kwaliteit voor tafel en keuken: wij zijn gespecialiseerd in porselein, glaswerk, bestek, buffetten, accessoires en keukenapparatuur. Dat doen we voor restaurants, hotels, catering en facilitaire bedrijven.

Partnerschap loont

Ons familiebedrijf bestaat 200 jaar. We investeren in langdurige samenwerking met onze klanten en leveranciers. Zo zijn we de (exclusieve) importeur van Villeroy & BochDudson, Spiegelau, NachtmannEternum, La Tavola en Zuperzozial.

Toegevoegde waarde

Kwaliteit betekent voor ons toegevoegde waarde leveren. Met advies waar je iets aan hebt en premium merken, die zich onderscheiden door vakmanschap en duurzaamheid.

Over Bender

KWALITEIT VOOR TAFEL EN KEUKEN
Bender biedt alles voor tafel en keuken: hoge kwaliteit servies, glaswerk, bestek, buffetten, accessoires en keukenapparatuur. Dat doen we voor restaurants, hotels en facilitaire bedrijven. Ons familiebedrijf bestaat 200 jaar. We inspireren door ervaring en geven advies waar je iets aan hebt. We geloven dat partnerschap loont en investeren in langdurige samenwerking met onze klanten en leveranciers. Zo zijn we dé (exclusieve) importeur van Villeroy & Boch, Dudson, Eternum, Spiegelau, Nachtmann, La Tavola en Zuperzozial. 

EIGEN MAGAZIJN, SNELLE LEVERING
We kijken naar het geheel van tafelschikking, routing en keukeninrichting en denken mee van concept tot inrichting. Daarna zorgen we voor soepele logistiek en tijdige levering. We hebben een grote showroom met eigen magazijn op een strategische locatie in Den Haag. Onze kerncollectie (alle artikelen met een *) is altijd op voorraad. Dat betekent dat we in Nederland leveren op de volgende werkdag: voor 15.00 uur besteld, is levering binnen 1-2 werkdagen.

OP BENDER KUN JE REKENEN
Een nieuw restaurant openen, een hotelkeuken opnieuw inrichten, de bar van een grand café stylen. Wij weten hoe belangrijk timing en een goede planning zijn. Zeker voor het bestellen van producten en materialen, uit verschillende landen, met verschillende levertijden. Wij knopen al deze logistieke stromen aan elkaar en zorgen dat het op tijd geleverd wordt. Aan het laden
Aan het laden