Ontdek deze nieuwe kleur van de Harvest-serie: Plum! - Bender

Nieuwe serie

Ontdek de nieuwe kleur Plum

Nieuw bij Bender is de de kleur Plum uit de Harvest-Serie van Dudson!

Het merk Dudson, opgericht in 1800, heeft een rijke erfenis van authenticiteit en vakmanschap en creëert ontwerpen die wereldwijd erkend zijn om hun stijlvolle voedselpresentatie. Deze lancering, Dudson richt zich op het belang van servies keuzes en de algehele presentatie door middel van de eenheid van voedsel, chef-kok en bord.

Donkere, rijke toevoeging; New Harvest Plum

In de zomer van 2022 bouwt Dudson verder op de populaire Harvest collectie met een nieuwe kleur, Harvest Plum. Harvest blijft nog steeds populair op de wereldmarkt, omdat chef-koks de ambachtelijke stijl van producten blijven waarderen. Harvest bestaat uit authentieke met de hand gedecoreerde stukken die geïnspireerd zijn op de boerderij-tafel filosofie en rustieke interieurs.

Het chique roze voegt een verfijnd kleuraccent toe aan de rustieke collectie en is een veelzijdige kleur voor het serveren van allerlei gerechten. Van verse ingrediënten, geïnspireerd door de ‘Clean Eating’ trend, tot kleurrijke desserts, Harvest Plum is een geweldige basis voor het toevoegen van levendigheid aan het tafelblad. Ideaal om te mixen en matchen met bestaande Harvest kleuren, zoals Blue en Mustard om een retro geïnspireerd kleurenpalet te creëren. Deze nieuwe kleur is ook prachtig in combinatie met grijstinten, waardoor een fris en strak kleurenschema ontstaat met een accent van kleur.

Verkrijgbaar in 8 handgeglazuurde items, waaronder borden, kommen en rechthoekige stukken. De serie is met trots vervaardigd in Engeland en gemaakt van Dudson’s duurzame Finest Vitrified keramiek.

Plum is een geweldige aanvulling op Harvest en voegt een vleugje kleur toe aan de populaire collectie.

  • Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

thumbnail

Categorie

Breng de Zuid-Europese sfeer naar jouw tafel met Harvest Mediterranean Moresque Ink

thumbnail

Categorie

Breng jouw tafel tot leven met de intense blauwe servieslijn Evo Azure