Nieuwe serie: Mediterranean van Dudson - Bender

Nieuwe serie

Servies in mediterraanse sferen

Nieuw bij Bender is de de serie Mediterranean van Dudson!

Deze zomer lanceert Dudson een nieuwe collectie, Harvest Mediterranean, geïnspireerd door de handbeschilderde keramiek van de zuidelijke kustregio van Europa.

Het ontwerp past binnen de Harvest familie omdat het is gedecoreerd met de kenmerkende randband en handgedompeld glazuur, terwijl het ook past bij Harvest’s authentieke en handgemaakte gevoel.

Met drie verschillende mix en match patronen, is Harvest Mediterranean perfect voor het creëren van een eclectische tafel look.

De mediterrane keuken, die wordt gezien als een opkomende trend voor 2022, blijft groeien vanwege de authentieke, verse en traditionele smaken. De populariteit van het delen van voedsel is steeds relevanter geworden, aangezien de keuken zich richt op familiefeesten, kleine schotels en het delen van schotels. Verkrijgbaar in 10 vormen, waaronder organische rondjes, rechthoekige schotels en bedrukte schotels, ideaal om te mixen met Harvest Ink drankjes.

Deze nieuwe collectie is vervaardigd in Engeland en heeft tonale variaties om een handgeschilderd, geborsteld effect na te bootsen waarbij elk stuk uniek is. Het ontwerp is gedecoreerd in glazuur en met de hand afgewerkt met de frisse Harvest Ink randband, waardoor elk stuk individueel is.

De rustieke kustcharme van Harvest Mediterranean werkt perfect met andere bestaande Harvest-kleuren zoals Blue & Grey, waarbij kleuren worden gecombineerd om de algehele tafelbeleving te verbeteren

  • Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

thumbnail

Categorie

Breng de Zuid-Europese sfeer naar jouw tafel met Harvest Mediterranean Moresque Ink

thumbnail

Categorie

Breng jouw tafel tot leven met de intense blauwe servieslijn Evo Azure