Bestel het buffet van APS bij Bender Online

APS

Maak je buffet compleet met de producten van APS. Aantrekkelijk en toegankelijke producten voor ieder budget, smaak en toepassing. Daarnaast maakt APS ook de mooiste accessoires, volgens de laatste trends.

Kies een serie

Kies een serie

APS

Element

De Element-serie bestaat uit een reeks essentiele buffetitems zoal schalen, buffetverhogers, broodzakken en sapdispensers. Het duurzame bouwmateriaal met zijn ruwe uiterlijk is geraffineerd en stoer tegelijk. Beton is nu een gevestigde trend in de horecabeleving en is niet meer weg te denken uit een stedelijke levensstijl. Beton is ideaal voor droge producten als nootjes en ontbijtgranen. Ook zijn er binnen de Element-serie items van Melamine, voor vochtige dingen zoals sauzen.

APS

Superbox

“Superbox” is een multifunctioneel buffetsysteem dat in hoogte breedte in vele variaties is toe te passen op het buffet of counter. De stapelbare en non-slip kratten zijn in diverse maten beschikbaar en kunnen gebruikt worden met diverse plateaus. Uiteraard kunnen de buffetkratten ook individueel worden gebruikt voor een optimale presentatie van koeken, snoepgoed, brood, fruit, beleg, en meer.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender