Bestel Eternum bestek online bij Bender!

Eternum

Bestek is niet alleen functioneel. Het is de finishing touch van je gedekte tafel en zorgt voor karakter en persoonlijkheid. Zeker als je kiest voor het bestek van Eternum. Hier vind je een breed assortiment met elegante, klassieke, moderne en grensverleggende designs.

Kies een serie

Kies een serie

Eternum

Baguette

Met bestek van Eternum Baguette maak je je tafel af in Franse sferen. Deze serie is één van de grootste klassiekers. Gemaakt van 18/10 edelstaal met een gezandstraald hoogglanzend gepolijste afwerking. Deze samenstelling, waarin 10% nikkel is verwerkt, maakt het bestek onbuigbaar. Uiterst geschikt voor de professionele markt dus. Daarnaast onderscheidt Eternum bestek zich door extra gepolijst materiaal. Het design van de Baguette collectie is perfect voor feestelijke tafels op iedere locatie.

Eternum

Arcade

Designer Louis de Limburg ontwierp de Eternum Arcade collectie. Traditie gecombineerd met eenvoud, maakt elegantie. En dat zie je terug in dit prachtige bestek. Ook dit bestek is gemaakt van 18/10 edelstaal met een gezondstraald hoogglanzend gepolijste afwerking.

Eternum

Ascot

De Eternum Ascot collectie is de perfect match tussen klassiek en modern. Samen vormen ze één geheel in dit prachtige bestek. Zoals de andere collecties, is ook de Eternum Ascot gemaakt van 18/10 edelstaal met een gezandstraald hoogglanzend gepolijste afwerking.

Eternum

Atlantis

Strak, eenvoud, klasse. Dat is bestek uit de Eternum Atlantis collectie. Met het mes als eyecatcher; het kan namelijk zowel plat als op de zijkant rusten. Natuurlijk is de traditionele variant ook verkrijgbaar. Allemaal gemaakt van 18/10 edelstaal met een gezandstraald hoogglanzend gepolijste afwerking.

Eternum

Rivoli

Op zoek naar bestek wat altijd kan? In welke stijl dan ook? Ontbijt, lunch of diner? Dan kies je voor het tijdloze ontwerp van Eternum Rivoli bestek. Past bij iedere locatie en blijft eindeloos mooi. Gemaakt van 18/10 edelstaal met een gezandstraald hoogglanzend gepolijste afwerking.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Eternum bestek bestel je bij Bender

Eternum bestek: gemaakt voor de horeca

Bestek van Eternum ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook nog eens supersterk. Precies wat je nodig hebt in de horeca. Je bestek wordt veelvuldig gebruikt, valt op de grond en gaat misschien wel meerdere keren per dag in de vaatwasmachine. Voor Eternum is dat geen probleem. Het bestek is onbuigbaar door de 18/10 samenstelling.

 

Bestel Eternum bestek online bij Bender!

Wij zijn er trots op dat we het oersterke bestek van Eternum in ons assortiment hebben. Bestel het gemakkelijk online in onze webshop! Wij zorgen er vervolgens voor dat het snel bij jou op tafel ligt. En heb je nog vragen over Eternum bestek, of advies nodig? Onze specialisten helpen je graag verder.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender