Bestel het servies van Guy Degrenne online bij Bender

Guy Degrenne

Guy Degrenne; een Frans merk met een rijke geschiedenis. Van oorsprong legde dit bedrijf zich toe op bestek waarvoor plaatmateriaal van tanks uit Normandië werd gebruikt. Tegenwoordig kennen we dit merk als dé specialist op het gebied van bestek, glas en porselein. Altijd met oog voor het bijzondere.

Kies een serie

Kies een serie

Guy Degrenne

Bahia

Speel met de zachte kleuren uit de natuur, kies voor de Bahia serviescollectie van Guy Degrenne. Dit in massa gekleurd steengoed is prachtig en natuurlijk van de kwaliteit die je gewend bent.

Guy Degrenne

Boreal Satin

Onderscheid je tafels met de Boreal Satin serie van Guy Degrenne. Dit servies kenmerkt zich door de brede lippen met grafische motieven in reliëf. Net wat anders door de ovale vormen. Ga voor de witte uitvoering of maak het feestelijk met een gouden satijnen lip.

Guy Degrenne

Brume

Zowel authentiek als eigentijds, zal Brume de mooiste tafels opfleuren, maar ook meer casual maaltijden.

Elk bord en elke kom leent zich gemakkelijk voor de culinaire bereidingen van vandaag de dag, en in het bijzonder voor de trend van “schalen” geïnspireerd door de keuken van andere landen, en nodigt uit tot aanraken om de zintuigen in het middelpunt van de tafel te plaatsen.

Guy Degrenne

Modulo Nature

Modulo Nature van Guy Degrenne is een serviescollectie met patronen en kleuren, geïnspireerd op de huidige trends in natuurlijke kleuren.

Guy Degrenne

Perles de Rosée

Deze unieke serie van Guy Degrenne doet denken aan botanische tuinen, zwoele nachten en de zonsopgang. Ga voor natuurlijke sferen met een sensuele toets en dek je tafel met deze serviescollectie. Zowel tijdloos als magisch!

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Guy Degrenne servies bestel je bij Bender

Daarom kies je voor servies van Guy Degrenne

Servies van Guy Degrenne staat voor topkwaliteit, oog voor detail en aandacht voor het bijzondere. Daar kun je van op aan, welke serie je ook kiest. Ga je voor Perles de Rosée of past de Boreal Satin collectie beter bij jouw restaurant? Je vindt het allemaal in onze webshop!

Guy Degrenne borden

Ben je op zoek naar écht unieke borden, dan kies je voor die van Guy Degrenne. Maak een statement met de borden uit de Boreal Satin serie of laat je gasten wegdromen met borden uit de Perles de Rosée collectie. Met het uitgebreide aanbod aan borden van Guy Degrenne, vind je altijd wel een selectie die bij jouw restaurant past.

 

Bestel Guy Degrenne servies nu online!

Ben je betoverd door de verschillende series van dit Franse merk? Heb je al een keuze kunnen maken? Dan bestel je jouw Guy Degrenne servies gemakkelijk online. Binnen enkele klikken is het geregeld en voor je het weet dek je je tafels met dit prachtige servies. En heb je nog wat advies nodig, dan staan we voor je klaar. Neem gerust contact met ons op; we helpen je graag de beste keuze te maken.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender