Laat je inspireren door La Tavola bij Bender!

La Tavola

Een buffet mag ook best elegant zijn, toch? Dat bereik je zeker met de producten van La Tavola. Ontdek eindeloze presentatiemogelijkheden die zullen prikkelen en inspireren. Wij zijn de exclusieve importeur van La Tavola en adviseren je graag over de producten van dit waanzinnige merk.

Kies een serie

La Tavola

La Tavola

Market Display

La Tavola’s Market Display systeem is gebaseerd op diverse ‘risers’ met ieder hun eigen bijzondere kenmerken voor een optimale buffetervaring. Zo zijn er houten displays, maar ook glazen deksels en de zogenoemde ‘flower pots’, gemaakt om het eten lang vers en mooi gepresenteerd te houden.

Onmisbaar in iedere gastvrije omgeving

La Tavola banqueting-apparatuur

Als gastvrije (horeca)onderneming is het van cruciaal belang om een onvergetelijke ervaring te bieden aan je gasten. Of het nu gaat om een intiem diner, een bruiloftsfeest of een groot zakelijk evenement, het succes van een banket valt of staat met de kwaliteit van de catering en de presentatie. In dit opzicht kan La Tavola een onschatbare rol spelen bij het creëren van de perfecte ambiance en het leveren van een hoogwaardige kwaliteit.

Naar eigen wens

De eindeloze mogelijkheden van La Tavola

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van La Tavola banquet equipment is de mogelijkheid om je tafelschikking aan te passen aan de specifieke stijl en sfeer van het evenement. Met een breed scala aan ontwerpen, kleuren en texturen kun je de perfecte combinatie kiezen die past bij het thema en de gewenste uitstraling. Of je nu gaat voor een klassiek en formeel diner of een trendy en eigentijds feest, La Tavola biedt eindeloze mogelijkheden om je visie tot leven te brengen door modulaire toepassingen. Denk van grootst tot intiem in setup, warm tot koud en van selfservice tot life-cooking.

Toepassingen voor iedereen

De banqueting-oplossingen van La Tavola

La Tavola heeft allerlei soorten banqueting-oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan luxueuze lopende buffetten bij restaurants en hotels, een VIP-catering op het dakterras met life-cooking tables waar een chef on the spot gerechten klaarmaakt, een ledenbijeenkomst in een grote evenementenzaal waar gegeten en gedronken wordt of een mixology cart waar een bartender voor een select gezelschap alleen de beste cocktails maakt.

Voor de toepassingen van La Tavola is er de keuze uit verschillende HPL (high pressure laminate) Tops en Skirtings. Hieronder vallen Calacatta, Travertine, Lava Stone, Magma, Noir Absolu, Bown Shell, Colonial, Light Brown, Walnut en Arctic Wood. Door al deze opties heb je een ruime keuze die naar wens is aan te passen aan jouw interieur. Neem bijvoorbeeld de coffee break cart in een prachtige Arctic Wood kleur, Nesting tables in Calacatta met een gouden poeder coating op een stainless steel afwerking of robuuste, chique banqueting tafels voor jouw VIP-catering afgewerkt met een natuurlijke walnut kleur als top.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

De banqueting-oplossingen van La Tavola

Uitstekende kwaliteit en oog voor detail

Daarnaast staat La Tavola bekend om zijn aandacht voor detail en kwaliteit. Elk product is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met oog voor vakmanschap en duurzaamheid. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat het Italiaanse La Tavola een waardevolle toevoeging zal zijn aan jouw onderneming. Het gebruik van hoogwaardige en stijlvolle apparatuur zal niet alleen indruk maken op je gasten, maar het zal ook je professionaliteit en toewijding aan kwaliteit benadrukken.

Houd het praktisch met La Tavola

Bovendien biedt La Tavola ook praktische oplossingen voor efficiënte logistiek en tijdsbeheer. Het assortiment omvat een scala aan handige apparatuur zoals chafing dishes, serveerwagens en buffetstations, die je helpen bij het organiseren en presenteren van je gerechten op een vlotte en georganiseerde manier. Dit zal niet alleen de productiviteit van je personeel verhogen, maar ook zorgen voor een naadloze en stressvrije ervaring voor zowel jou als je gasten.

La Tavola: onmisbaar en essentieel

Al met al is La Tavola banqueting equipment een onmisbaar en essentiële tool voor gastvrije (horeca)-ondernemers die streven naar excellentie en onderscheidende service. Door te investeren in hoogwaardige, stijlvolle en functionele apparatuur kun je de verwachtingen van je gasten overtreffen en een blijvende indruk maken. Of je nu een gevestigde cateraar bent of net begint in de horecabranche, La Tavola biedt de perfecte oplossingen om je banqueting-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender