Bestel het servies van Dudson online bij Bender

Bender heeft enkel de Horeca Activiteiten van Wicor overgenomen.
Voor vragen over nog niet geleverde maar wel betaalde goederen moet u zijn bij de heer Marc Ras tel: 06-11299284.

Vraag onze catalogus aan

La Tavola

Een buffet mag ook best elegant zijn, toch? Dat bereik je zeker met de producten van La Tavola. Ontdek eindeloze presentatiemogelijkheden die zullen prikkelen en inspireren. Wij zijn de exclusieve importeur van La Tavola en adviseren je graag over de producten van dit uitstekende merk.

Kies een serie

La Tavola

La Tavola

Market Display

La Tavola’s Market Display systeem is gebaseerd op diverse ‘risers’ met ieder hun eigen bijzondere kenmerken voor een optimale buffetervaring. Zo zijn er houten displays, maar ook glazen deksels en de zogenoemde ‘flower pots’, gemaakt om voedsel lang vers en mooi gepresenteerd te houden.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Dudson servies bestel je bij Bender

Het beste Dudson servies

Servies van Dudson kenmerkt zicht door het handgemaakte en ambachtelijke karakter. De series van Dudson zijn allemaal uniek en passen tóch bij elkaar. Mix & match en stel je eigen servies samen met Dudson producten. En over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken; die is oersterk.

Dudson borden

Borden van Dudson zijn er in alle soorten, kleuren en maten. In elke serie vind je unieke geglazuurde borden terug. Maar ook als je op zoek bent naar klassiek witte borden, vind je die bij Dudson. Of ga je voor vierkant? Of misschien wel zwart? Naar wat voor borden je ook op zoek bent, Dudson heeft de juiste voor jouw restaurant.

Dudson servies kopen

Ben je overtuigd van de kracht van Dudson? Of betoverd door de unieke designs? Als je al precies weet welk Dudson servies je wil kopen, dan bestel je jouw stukken makkelijk online. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering. Ben je er nog niet helemaal uit, of heb je nog advies nodig? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact op.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender