Bestel het servies van Dudson online bij Bender

Libbey

Wie kent het glaswerk van Libbey niet? Deze Amerikaanse, eigentijdse en toegankelijke glazen zijn onmisbaar in jouw horecazaak. Functioneel, stapelbaar en stoer. Ontdek het brede assortiment van Libbey én de hardheid van Duratuff.

Kies een serie

Kies een serie

Libbey

Linq

De nieuw ontwikkelde LinQ serie is misschien wel het meest high-end stapelbare glas. Uiteraard heeft het alle functionele eigenschappen die je zou verwachten: uitstekende stapelbaarheid, de veelzijdigheid om te shinen in elke omgeving en de kracht van DuraTuff® om ruwe behandeling te weerstaan. Ontwikkeld en geschikt voor de horeca.

Libbey

Everest

De Everest serie bestaat uit glazen die in vrijwel ieder interieur passen. Uitermate populair in de betere horeca. Door zijn stapelbaarbeid ideaal om ruimte te besparen. Het Duratuff-proces wordt alleen uitgevoerd op het bovenste gedeelte van het glas en verhoogt de weerstand tegen thermische en mechanische schokken.

Libbey

Hobstar

Libbey’s klassieke ontwerp, de Hobstar is een blijvende favoriet voor de cocktailcultuur van vandaag – te vinden in bars over de hele wereld. De geëtste glazen look dateert uit de periode van Libbey’s briljant geslepen glas, maar is nu opnieuw gemaakt met de premium prestatiekenmerken van vandaag.

Libbey

Perception

Elegante langwerpige lijnen en een uitgesproken, gebogen silhouet voegen eigentijdse stijl toe aan Perception’s kijk op de traditionele wijnglazen en tumblers. Een uitgebreide reeks van ounce capaciteiten en vormen bieden tal van veelzijdige opties voor de behoeften van uw bar of restaurant.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Libbey glazen bestel je bij Bender

Het beste glas

Een Amerikaans bedrijf met grote naam en faam op glasgebied. Libbey viert graag de mooie momenten van het leven en biedt daarvoor een breed scala aan eigentijdse en toegankelijke glazen. Voor iedere gelegenheid is er een Libbey-glas. Ontdek het brede assortiment aan bar accessoires en glazen.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender