Bestel de glazen van Nachtmann online bij Bender

Nachtmann

Nachtmann behoeft eigenlijk geen introductie. Deze specialist op het gebied van kristallen tumblers, karaffen, schalen en borden is welbekend in de horeca én daarbuiten. Meer dan 180 jaar ervaring, traditie en vakmanschap komen samen in ieder Nachtmann glas.

Kies een serie

Kies een serie

Nachtmann

Bossa Nova

De Bossa Nova collectie van Nachtmann is inmiddels iconisch. Helder glas met een textuur van basketweave design waar je simpelweg niet van af kan blijven. De glazen zijn gemaakt van hoogwaardig kristalhelder glas, zijn superduurzaam én krasbestendig.

Nachtmann

Noblesse

Serveer je drankje op een elegante manier met de Nachtmann Noblesse colelctie. Het licht refecteert prachtig op het kristalheldere glas. Deze collectie kenmerkt zich door het buitenste starburst patroon. Of je er nu water, vruchtensap, whiskey of cocktails in serveert; ze staan prachtig in elke bar of restaurant.

Nachtmann

Palais

Alles wat je nodig hebt vind je in de Palais collectie van Nachtmann. Rode wijn, whiskey of champage; in de Palais collectie vind je het juiste glas voor elke drank. Serveren in Palais glazen is een feest, terwijl je gasten genieten van de prachtige schittering.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Nachtmann glazen bestel je bij Bender

Kies voor de glazen van Nachtmann

Nachtmann gaat verder dan alleen glazen om uit te drinken. Natuurlijk vind je hier de mooiste kristalheldere glazen voor wijn, water en whisky, maar ook servies van glas hoort bij Nachtmann. Nachtmann werkt samen met jonge ontwerpers. Ieder ontwerp straalt in originaliteit en individualiteit. Versterk de ambiance in je zaak met de uitgeslepen designs van Nachtmann.

Nachtmann wijnglazen

Geen restaurant kan zonder wijnglazen. En al helemaal niet zonder de wijnglazen van Nachtmann. Maak er een feest van met de wijnglazen uit de Palais collectie of ga voor elegantie met de Noblesse serie. De wijnglazen van Nachtmann stellen nooit teleur.

Bestel Nachtmann glazen bij Bender!

Wij zijn er trots op dat we leverancier zijn van Nachtmann glazen. Je bestelt ze gemakkelijk in onze webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat ze zo snel mogelijk bij jou op tafel staan. En mocht je er niet helemaal uitkomen of nog advies nodig hebben, dan helpen onze specialisten je graag. Zo heb jij straks glazen op tafel staan die jouw zaak compleet maken.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender