Bestel Pintinox bestek online bij Bender!

Pintinox

Pintinox is een echte specialist op het gebied van bestek. Dit Italiaanse bedrijf biedt bestek met stijlvolle designs die van iedere tafel een harmonieus geheel maken. Pintinox xstaat bekend om hun bestek met PVD-coating, zoals goud en koper of een “stonewashed” look.

Kies een serie

Kies een serie

Pintinox

Baguette

Pintinox Bagette is het klassieke model in Franse stijl. Gemaakt van 18/10 edelstaal met een gezandstraald en stonewashed mat gepolijste afwerking. Dat geeft het bestek die vintage look en maakt het operationeel eenvoudig in gebruik, want het hoeft niet gepoleerd te worden. De Pintinox Baguette collectie is ook verkrijgbaar een hoogglans RVS-uitvoering of juist in een PVD-coating in koper of goud.

Pintinox

Casali

Pintinox Casali kenmerkt zich door zijn slanke postuur maar met een retro edgy look. Gemaakt van 18/10 edelstaal met een gezandstraald en stonewashed mat gepolijste afwerking. Ga voor deze vintage look, of voor hoogglans RVS, of juist voor een PVD-coating in goud of koper.

Pintinox

Settecento

Pintinox Settecento is alles behalve gewoon en gooit hoge ogen met zijn uitgesproken klassieke vormen, haast art deco en geeft echt karakter aan tafel. Gemaakt van 18/10 edelstaal met een gezandstraald en stonewashed mat gepolijste afwerking. Dat geeft het bestek die vintage look en maakt het operationeel eenvoudig in gebruik, want het hoeft niet gepoleerd te worden. Pintinox Settecento is ook beschikbaar in de hoogglans rvs uitvoering of juist in in een PVD-coating kleur koper of goud.

Pintinox

Stresa

Pintinox Stresa is klasse in zijn eenvoud maar juist toch anders door de matte look. Gemaakt van 18/10 edelstaal met een gezandstraald en stonewashed mat gepolijste afwerking. Dat geeft het bestek die vintage look en maakt het operationeel eenvoudig in gebruik, want het hoeft niet gepoleerd te worden. Pintinox Stresa is ook beschikbaar in de hoogglans rvs uitvoering of juist in in een PVD-coating kleur koper of goud.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Bestel Pintinox bestek bij Bender

Pintinox bestek: gemaakt voor de horeca

Pintinox bestek is gemaakt voor de horeca. Daar waar het bestek zeer veel gebruikt wordt, er niet altijd voorzichtig mee omgegaan wordt en veelvuldig afgewassen wordt. Pintinox bestek kan daar met gemak tegen. Het blijft mooi; welke afwerking je ook kiest. Ga je voor stonewashed, hoogglans RVS of voor een PVD- coating in koper of goud?

Bestel Pintinox bestek bij Bender!

Welke collectie van het Pintinox bestek je ook kiest, je bestelt het bij Bender. Wij zorgen ervoor dat het snel geleverd wordt, zodat jouw tafels die mooie finishing touch krijgen. En heb je nog vragen, of kun je geen keuze maken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag kiezen.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender