Bestel het servies van Revol online bij Bender

Revol

Revol is een wereldwijd bekend merk onder chefs, restaurants en hotels. En dat is niet voor niets. De ongenaakbare kwaliteit, het prachtige design en het streven naar optimale duurzaamheid maken dit merk uiterst betrouwbaar. Met trots presenteren wij dan ook de producten van Revol in ons assortiment.

Kies een serie

Kies een serie

Revol

Caractère

Revol laat niets aan het toeval over. Daar is de Caractère serie het resultaat van. Er is namelijk nauwgezet onderzoek gedaan naar de beste dikte van de lijn en hoogte van de randen. Elegantie is gegarandeerd met deze serie. Met als final touch de onzichtbare, delicate lip die lichtheid geeft aan het servies.

Revol

NoW

Staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Bij Revol ook. De NoW serie is tot stand gekomen middels industrieel afvalwater. Zo draagt Revol bij aan de vermindering van water en primaire materialen in de porseleinproductie. De NoW serie is de eerste collectie gemaakt van gerecyclede klei.

Revol

Pekoë

De Pekoë serie van Revol is vernoemd naar de gelijknamige thee. Waarom? Zowel het delicate ontwerp als de uitstekende kwaliteit zijn belangrijke overeenkomsten. De lichtheid en esthetiek van deze serie zijn gebaseerd op deze theesoort en creëeren een prachtige beleving.

Revol

Solstice

Revol barst van de creativiteit. De Solstice serie is daar een uitstekend voorbeeld van. Met handbewerkte materialen wordt de ruwheid van de natuur gekoesterd. Dit servies is het resultaat van een experimentele aanpak door ambachtslieden dat gedupliceerd is in de fabriek. Uniek, creatief, natuurlijk.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Revol servies bestel je bij Bender

Is het servies van Revol wat voor jouw restaurant?

Ga jij voor een unieke uitstraling voor je restaurant? Barst je van de creativiteit, maar blijf je toch dicht bij de natuur? Dan past het servies van Revol perfect bij jouw restaurant. Kies voor duurzaamheid met servies uit de NoW serie, ga voor pure ambacht met de Solstice serie of kies voor licht en elegant met het Pekoë servies van Revol.

Revol borden

De borden van Revol zijn geschikt voor ieder restaurant. Of je nu gaat voor licht en elegant, creatief en opvallend of robuust en natuurlijk; er is altijd een bord wat bij jouw concept past. Bekijk ons volledige aanbod aan Revol borden en geef jouw tafelbeleving een upgrade.

 

Bestel Revol servies direct online!

Nieuwsgierig geworden naar het servies van Revol? Heb je zelfs al een keuze kunnen maken? Dan kun je jouw Revol servies gemakkelijk online bestellen! Wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk op jouw tafels staat. En als je er niet uitkomt of nog vragen hebt, staan onze specialisten voor je klaar. Vraag maar raak!

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender