De nieuwste serie van Villeroy & Boch: Afina - Bender

Nieuwe serie

De nieuwste serie van Villeroy & Boch: Afina

De Afina serie van Villeroy & Boch is essentieel voor gastvrije ondernemers vanwege haar tijdloze luxe, verfijnde uitstraling en veelzijdigheid, waarmee ze een onvergetelijke eetervaring creëren die indruk maakt op gasten.

Ontdek de Luxe van Gastvrijheid met de Afina Serie van Villeroy & Boch

In de wereld van gastvrij ondernemen is elk detail van cruciaal belang, en daarom introduceert Villeroy & Boch met trots de Afina serie. Deze noviteitenlijn van hoogwaardig servies is speciaal ontworpen voor ondernemers die streven naar een sublieme gastervaring. Met een tijdloos ontwerp en een luxueuze uitstraling voegt de Afina serie een vleugje elegantie toe aan elke tafelsetting.

Een Overvloed aan Eenvoud: Witte Elegantie

De Afina serie betovert met zijn volledig witte samenstelling, waardoor een gevoel van zuiverheid en eenvoud ontstaat. De keuze voor een volledig witte servieslijn creëert een perfecte achtergrond voor culinaire creaties, waarbij elk gerecht als een kunstwerk tot zijn recht komt. De Afina-lijn bestaat onder andere uit borden, kommen, schalen en koppen met schotels, die allemaal evenwichtig samenkomen om een complete tafelervaring te bieden.

Luxe in Detail: De Afina Uitstraling

Wat de Afina serie onderscheidt, is de uitstraling van ongeëvenaarde luxe. Elk stuk is met precisie vervaardigd om een gevoel van verfijning en klasse over te brengen. De subtiele details op de randen van de borden en de vorm van de kop en schotel dragen bij aan de algehele elegantie van het servies. Gasten zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van de stijlvolle aanwezigheid van de Afina serie op tafel.

Samenstellen: Combinaties binnen de Villeroy & Boch Series

De veelzijdigheid van de Afina serie komt volledig tot uiting wanneer deze wordt gecombineerd met andere hoogwaardige series van Villeroy & Boch. Denk hierbij aan prachtige combinaties met Perlemor Sand en Coral of New Moon wit en beige, waarbij de diverse stijlen elkaar aanvullen en een unieke sfeer creëren. Het is de mogelijkheid om verschillende series te mixen en matchen die de Afina serie tot een must-have maakt voor (horeca)ondernemers die streven naar individualiteit en stijl.

Verkrijgbaar vanaf eind maart

Om ervoor te zorgen dat u deze verfijnde noviteitsserie niet mist, kunt u het volledige assortiment van de Afina serie vinden in de webshop van Bender. Ontdek de perfecte aanvulling op jouw gastvrije onderneming en geniet van de voordelen van hoogwaardig Villeroy & Boch servies. Kies voor Afina en breng de essentie van gastvrijheid naar een nieuw niveau! Bekijk hier alle series van Villeroy & Boch.

Optimaliseer de culinaire ervaring met Villeroy & Boch Afina. Voor vragen/opmerkingen/aanvragen neem contact met ons op via verkoop@bender.nl!

  • Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

thumbnail

Categorie

Breng de Zuid-Europese sfeer naar jouw tafel met Harvest Mediterranean Moresque Ink

thumbnail

Categorie

Breng jouw tafel tot leven met de intense blauwe servieslijn Evo Azure