Lees hier alles over ons! - Bender

Over Bender

Of het nu gaat om servies, glaswerk, bestek, buffet, accessoires of equipment. Wij staan voor je klaar; van concept tot uitvoering.

Bij ons vind je de beste merken en ruim 14.000 artikelen. Van budgetproducten tot exclusieve uitvoeringen. Maar we zijn er niet alleen voor je favoriete producten. We helpen je ook graag om de juiste compositie samen te stellen. We geven advies, denken mee en zorgen dat alle processen samenkomen. Wij ontzorgen jou. Dat doen we met een toegewijd en vakkundig team waarmee we niet alleen een goed eindproduct leveren, maar ook verwachtingen overtreffen. Elke dag. Al meer dan 200 jaar.

Op Bender kun je rekenen

Wij zijn jouw totaalleverancier voor op tafel én in de keuken. Dat doen we voor hotels en restaurants, maar ook voor catering, facilitaire bedrijven en recreatieparken en -huizen. Zo kan iedereen profiteren van de kwaliteit van onze producten en service.

Waarom je voor Bender kiest? Niet in de laatste plaats voor onze producten van premium merken. Je ervaart het verschil in kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap direct. Daar krijg je ook nog advies bij waar je écht wat aan hebt. Dat is onze toegevoegde waarde.

 

Premium merken

Wij investeren in langdurige samenwerkingen met onze klanten en leveranciers. We zijn de (exclusieve) importer van Villeroy & Boch, Dudson, Duralite, Eternum, Spiegelau, Nachtmann, La Tavola, Zuperzozial en Zafferano.

Op zoek naar andere merken? Geen probleem. Revol, Guy Degrenne, Pintinox, Libbey, EMGA, Deko, Henkelman, Robot-Coupe, Hoshizaki en Peugeot vind je ook in ons aanbod. Mis je jouw favoriete merk? Neem dan contact met ons op. Dan bekijken we direct wat we voor je kunnen betekenen.

Werken bij Bender

Bender is sterk groeiend en zoekt talenten en professionals die het verschil maken in hun eigen expertise en waarvan wij kunnen leren. Bekijk de vacaturepagina en kom in contact, inspireer en daag ons uit. We zien je graag.

Ontmoet het team

Maud
Martin-Bender

Directeur | Eigenaar

Michel
Bender

Eigenaar

Denis
van Leeuwen

Administrateur

Sander
de Groot

Verkoop Binnendienst

Nathalie
de Haas

Verkoop Binnendienst

Maarten
Anker

Accountmanager Horeca

Boy
Verwijs

Logistiek Medewerker

Jeroen
Heynemans

Logistiek Medewerker

Willie
Molenaar

Decorateur