Bestel je horeca borden bij Bender!

Personaliseren

Het bedrukken van servies of glas is een bijzondere manier om je huisstijl door te voeren en je logo extra kracht te geven. Zo kun je op een persoonlijke en onderscheidende manier je merk versterken en je naamsbekendheid vergroten. Of het nu gaat om alleen koppen en schotels of het hele servies, het is allemaal mogelijk. Bender beschikt over een eigen decoreeratelier, waar jouw logo wordt ingebrand in het glazuur. Dit betekent dat het kras- en vaatwasmachinebestendig is.

Versterk je merk met je eigen logo op porselein en glaswerk

Op porselein

 

Het bedrukken van servies is een bijzondere manier om je huisstijl door te voeren en je logo extra kracht te geven. Zo kun je op een persoonlijke en onderscheidende manier je merk versterken en je naamsbekendheid vergroten. Of het nu gaat om alleen koppen en schotels of het hele servies, het is allemaal mogelijk. Bender beschikt over een eigen decoreeratelier, waar jouw logo wordt ingebrand in het glazuur. Dit betekent dat het kras- en vaatwasmachinebestendig is.

Op glaswerk

 

Ook een logo op glas draagt bij aan je merkwaarde. Door het logo te laseren, heb je bovendien direct een maatstreep op het glas en wordt er nooit te veel of te weinig geschonken. Laseren is permanent, waardoor het logo niet vervaagt of slijt en bovendien 100% vaatwasmachinebestendig. 

Prijzen

 

Op het gebied van bedrukking is er heel veel mogelijk. Afhankelijk van de gewenste grootte, de hoeveelheid kleuren en de oplage wordt de prijs bepaald. Neem contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

Artwork

 

Graag ontvangen wij je logo of ontwerp in een  .eps bestand.

Leveringstermijn

 

Bij bedrukking is de leveringstermijn doorgaans 2 weken, afhankelijk van de ordergrootte en de beschikbare ovenruimte. Bij laseren hangt de leveringstermijn af van het type glas, het ontwerp
en de beschikbaarheid.

Proefdruk

 

Mocht je een proefdruk wensen, dan is dit uiteraard mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 9,95 exclusief btw voor de lasering van een proefglas. Voor een proefdruk van porselein verwijzen wij naar de volgende pagina voor een compleet overzicht afhankelijk van maat en kleur.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender