Duralite Black Label & Classic White - Bender.nl

Duralite Black Label & Classic White

Duralite is ontstaan uit de behoefte voor een duurzame compacte collectie die voorziet in de basis elementen als “gewoon (servies)goed” voor een uitstekende performance in combinatie met prijskwaliteit.

Als horecaondernemer is het van essentieel belang om de juiste producten te kiezen die passen bij de beleving aan tafel, van voorgerecht tot koffie na, servies maakt het af. Duralite begrijpt de behoeften van horeca professionals en biedt twee exclusieve series, de Black Label en Classic White, die jouw culinaire creaties naar het volgende level brengen.

Duralite Black Label

De Black Label serie van Duralite is ontworpen met een stoere robuuste uitstraling. Deze serie omvat borden, koffiekopjes en schotels, tasters en een dippertje, allemaal met een ingetogen mat zwarte glazuur. De diepe, zwarte kleur van de Black Label artikelen zorgt voor een opvallend contrast en biedt een pure presentatie die zeker de aandacht van jouw gasten zal trekken.

Of je nu een chique restaurant runt of een trendy cocktailbar bezit, de Black Label serie voegt een vleugje stijlvolle moderniteit toe aan elke tafelopstelling. Elk elegante item in deze serie is zorgvuldig vervaardigd om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Het hoogwaardige materiaal waarvan ze zijn gemaakt, zorgt voor een lange levensduur en maakt ze bestand tegen intensief gebruik in een drukke horeca-omgeving.

Duralite Classic White

Voor degenen die de voorkeur geven aan een tijdloze witte uitstraling, biedt Duralite de Classic White serie. Dit assortiment bestaat uit een scala van borden, koffieservies, kommen, tasters, schalen en meer. Allen met een prachtig warm witte kleur. Deze warme kleur brengt een gevoel van zuiverheid en eenvoud naar voren, waardoor zowel food als beverage in hun puurheid het beste tot zijn recht komt.

De Classic White serie is ontworpen met oog voor functionaliteit, performance en veelzijdigheid. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan de strenge eisen van de horecasector. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat deze items bestand zijn tegen veelvuldig en intensief gebruik, en regelmatige spoelbeurten. Bovendien zijn de producten van de Classic White serie eenvoudig te combineren met ander serviesgoed en tafeldecoraties, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om de tafelopstelling aan te passen aan jouw specifieke stijl en thema. Eén ding is zeker, Classic White is een all-time favorite. Helemaal met jouw logo erop.

Het totaalplaatje op tafel

Het totaalplaatje op tafel met Duralite Black Label en Classic White

De Black Label en Classic White series van Duralite passen perfect bij elkaar vanwege hun complementaire esthetiek en tijdloze uitstraling. De Black Label serie biedt een elegante en moderne afwerking met zijn diepe zwarte tint, waardoor een gevoel van verfijning en stijl ontstaat. Aan de andere kant straalt de Classic White serie een tijdloze charme uit met zijn heldere en zuivere witte kleur, die een gevoel van frisheid en elegantie toevoegt aan elke ruimte. Samen vormen ze een harmonieuze combinatie die een veelzijdige en chique uitstraling creëert, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan interieurconcepten en belevingen aan tafel.

De juiste keuze

Als horecaondernemer is het belangrijk om te investeren in hoogwaardig serviesgoed dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van een drukke horeca-omgeving. Duralite begrijpt deze behoefte en biedt daarom de Black Label en Classic White series aan.

De koffie- en espressokopjes van de Black Label- en Classic White-serie van Duralite zijn ook buitengewoon geschikt voor barista’s om verschillende redenen. De ontwerpen van de koppen zijn zo gemaakt dat de verschillende koffies perfect in lagen gemaakt kunnen worden. Door middel van de afgeronde bodem waardoor de crema-laag weer naar boven komt. De dikte van de koppen zijn zo gemaakt voor de ultieme lipervaring en om de drank op de gewenste temperatuur te behouden. Deze koffiekoppen combineren functionaliteit, kwaliteit en esthetiek, waardoor ze de ideale keuze zijn voor barista’s die alleen de beste koffie willen serveren.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender