Bestel het unieke servies van Cookplay online bij Bender!

Cookplay

Cookplay is een bijzonder serviesmerk dat bekend staat om haar unieke en innovatieve ontwerpen. Gevestigd in Spanje combineert Cookplay kunst en functionaliteit in elk stuk servies dat ze creëren. Hun collecties zijn geïnspireerd op de natuur en moderne architectuur, wat resulteert in servies dat zowel esthetisch verbluffend als functioneel is. Cookplay is is perfect voor horecaondernemers die streven naar een onderscheidende eetervaring voor hun gasten. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden die Cookplay te bieden heeft voor jouw horecabedrijf.

Kies een serie

Kies een serie

Cookplay - Rex - serviesgoed - bestel bij Bender

Cookplay

Rex

De Rex-serie van Cookplay is een absolute must-have voor horecaondernemers die streven naar een onvergetelijke eetervaring voor hun gasten. Geïnspireerd door de kracht en pracht van de natuur, is dit servies een kunstwerk op zich. Het unieke asymmetrische ontwerp biedt een creatief canvas voor het presenteren van culinaire meesterwerken. Gemaakt van hoogwaardig porselein, is de Rex-serie duurzaam en past het uitstekend in de top van de gastvrije sector. Transformeer je restaurant, eetgelegenheid of andere gastvrije zaak met dit opvallende servies en laat een blijvende indruk achter op je gasten.

Cookplay the tablet Bender Bord Schaal Kom Bakje Deksel

Cookplay

The Tablet

The Tablet-serie van Cookplay is uitstekende keuze voor horecaondernemingen die streven naar een moderne en verfijnde eetervaring. Met een minimalistisch en elegant ontwerp brengt dit servies een gevoel van tijdloze stijl naar je tafels. De unieke rechthoekige en ronde vormgeving van de borden, schalen en kommen bieden eindeloze mogelijkheden voor creatieve presentaties van culinaire creaties. Gemaakt van hoogwaardig porselein is The Tablet-serie duurzaam en geschikt voor de horeca.

jomon bakje cookplay bender bord zilver

Cookplay

Jomon

De serie Jomon uit verschillende schaaltjes en is de ideale aanvulling voor horecagelegenheden die op zoek zijn naar dé combinatie tussen natuurlijke esthetiek en functionaliteit. Geïnspireerd door de natuur en teruggrijpend naar onze oorsprong met een pure essentiële vorm, is Jomon een soort schelp die je in je hand kunt houden om vrij te eten, zittend aan tafel, staand of liggend. Gemaakt van duurzaam porselein, is de Jomon-serie bestand tegen de eisen van de horeca. De unieke, handgemaakte uitstraling en de mogelijkheid om elk gerecht elegant te presenteren maken dit servies een must-have voor restaurants die indruk willen maken op hun gasten. Ontdek de tijdloze schoonheid van de Jomon-serie en geef je eetervaring een authentieke en artistieke twist.

Cookplay

EKO

De EKO-serie van Cookplay is dé keuze voor horecaondernemingen die zich willen focussen op duurzaamheid. Deze milieubewuste disposables zijn ecologisch verantwoord en ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld events. De EKO-serie is ontworpen met een eigentijdse, minimalistische esthetiek en biedt veelzijdige mogelijkheden voor het presenteren van culinaire meesterwerken. Transformeer je gastvrije onderneming met deze stijlvolle en duurzame disposables, en laat je gasten genieten van een smaakvolle ervaring die in lijn is met je milieubewuste waarden. Kies voor EKO van Cookplay en maak een statement voor zowel stijl als duurzaamheid in de gastvrije sector.

Cookplay - Gochi - serviesgoed - Bestel bij Bender

Cookplay

Gochi

Horecaondernemers die willen gaan voor een minimalistische maar creatieve uitstraling zitten goed met de Gochi-serie. Gochi heeft een sublieme balans tussen elegantie en functionaliteit. Vervaardigd met hoogwaardig porselein, is dit servies duurzaam en bestand tegen de dagelijkse eisen van de horeca. De Gochi-serie nodigt uit tot creatieve presentaties van gerechten en geeft elke maaltijd een kunstzinnige touch. Transformeer jouw eetgelegenheid met de tijdloze schoonheid en veelzijdigheid van Gochi en bied je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring. Kies voor de Gochi-serie van Cookplay en maak jouw gastvrije omgeving een bestemming voor fijnproevers.

Cookplay

Shell

De Shell-serie van Cookplay biedt uitkomst voor horecaondernemers die op zoek zijn naar een elegante en eigentijdse tafelervaring. Met een uniek schelpvormig ontwerp dat doet denken aan de natuur, brengt deze serie een vleugje verfijning naar je restaurant. Gemaakt van hoogwaardig porselein, is de Shell-serie duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik in de horeca. Het servies nodigt uit tot creatieve presentaties van gerechten, waardoor elke maaltijd een visueel spektakel wordt. Transformeer je eetgelegenheid met de tijdloze schoonheid van de Shell-serie en geef je gasten een culinaire ervaring die hun zintuigen prikkelt.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender