Duurzame horeca-inrichting met LIND DNA

Lind DNA

Met focus op gerecycled leer, is het de ideale keuze voor de gastvrije sector. De producten zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud, hebben een stijlvol ontwerp en zijn veelzijdig. Kijk onderstaande video en leer meer.

Kies een serie

Kies een serie

Lind dna gerecycled leer bruin cocgnac horeca

Lind DNA

Placemats

LIND DNA placemats zijn de belichaming van stijl en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardig gerecycled leer, voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke tafelsetting. Deze placemats combineren milieubewustzijn met tijdloze esthetiek, waardoor ze perfect zijn voor zowel elke gastvrije onderneming. Met gemakkelijk onderhoud en beschikbaar in diverse kleuren en texturen, bieden deze placemats een smaakvolle en praktische keuze voor elke gelegenheid. Verwen gasten en verfraai jouw eettafel met de unieke charme van LIND DNA.

Lind DNA

Coasters

Als horecaondernemer weet je dat de details het verschil kunnen maken in de beleving van uw gasten. De coasters van Lind DNA bieden niet alleen een elegante oplossing voor het beschermen van uw tafels, maar ook een duurzame keuze voor jouw bedrijf.

De coasters zijn vervaardigd uit gerecycled leer, waardoor ze niet alleen een stijlvolle uitstraling hebben, maar ook een milieuvriendelijke keuze vertegenwoordigen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Lind DNA coasters is de verscheidenheid aan kleuren en texturen waarin ze beschikbaar zijn. Ontdek nu de mogelijkheden!

Lind DNA

Rekeninghouders - menukaarten

De LIND DNA-rekeninghouders en menukaarten zijn een teken van efficiëntie, zorgvuldigheid en een bewuste keuze. Gemaakt van gerecycled leer, voegen ze een vleugje luxe toe aan de totaalervaring van de gast. Deze producten zijn geschikt voor intensief bezochte gastvrije omgevingen, en bieden een praktische en stijlvolle oplossing om het menu, de rekening of koffie condiment op de kamers te presenteren. Maak indruk op gasten en vraag onze account managers om advies.

Lind DNA

Trays

Deze aluminium trays bieden een verfijnde uitstraling in combinatie met esthetiek en efficiëntie. Of het nu gaat om het serveren van roomservice, koffie gelegenheid in de kamer, cocktails of gerechten, de LIND DNA-trays zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en praktisch gebruik. De duurzame materialen en veelzijdige ontwerpen maken ze de ideale metgezel voor elke gastvrije onderneming.

Lind DNA

Deur hangers

Bender is altijd op zoek naar het totaalpakket voor iedere gastvrije onderneming en introduceert de LIND DNA deurhangers voor hotelkamers. Gemaakt van gerecycled leer, voegen deze deurhangers meer dan alleen een praktisch element toe aan jouw gastvrijheidsaanbod. Ze zijn een subtiele uiting van stijl, gastvrijheid en de betrokkenheid van groen ondernemen. Met tijdloze ontwerpen en aandacht voor duurzaamheid bieden de LIND DNA deurhangers een verfijnde manier voor gasten om hun behoeften aan te geven terwijl ze zich welkom voelen.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Lind DNA voor de horeca

Duurzaamheid en Stijl Gecombineerd

In een wereld waar duurzaamheid van steeds groter belang is, biedt de samenwerking tussen LIND DNA en Bender Foodservice Equipment een unieke kans voor gastvrije ondernemingen. LIND DNA’s gebruik van gerecycled leer in hun stijlvolle producten zorgt niet alleen voor een eigentijdse uitstraling, maar ook voor een groenere planeet. Door te kiezen voor deze samenwerking, maakt uw eetgelegenheid indruk op gasten en draagt bij aan milieubewuste praktijken.

Flexibiliteit en Veelzijdigheid voor Elke Gelegenheid

Elke horecaonderneming is uniek, en de samenwerking tussen LIND DNA en Bender Foodservice Equipment begrijpt dat. Of u nu een restaurant, café, facilitaire onderneming of vergaderruimte runt, de veelzijdige producten passen zich aan aan uw specifieke behoeften en stijl. Deze samenwerking biedt de flexibiliteit die nodig is om te schitteren in elke situatie, van dagelijkse operaties tot speciale evenementen.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender