Ontdek de uitbreiding van Cookplay: Jelly - Shell Line - Rama Cutlery! - Bender

Nieuwe serie

Ontdek de nieuwe toevoegingen in de series van Cookplay

Nieuw bij Bender zijn de uitbreidingen in de series Jelly, Shell en Rama Cutlery voor een onvergeetbare culinaire ervaring in jouw gastvrije omgeving!

Cookplay is een bijzonder serviesmerk dat bekend staat om haar unieke en innovatieve ontwerpen. Gevestigd in Spanje combineert Cookplay kunst en functionaliteit in elk stuk servies dat ze creëren. Hun collecties zijn geïnspireerd op de natuur en moderne architectuur, wat resulteert in servies dat zowel esthetisch verbluffend als functioneel is. Cookplay is is perfect voor horecaondernemers die streven naar een onderscheidende eetervaring voor hun gasten. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden die Cookplay te bieden heeft voor jouw horecabedrijf.

Cookplay, het toonaangevende merk in hoogwaardig serviesgoed, heeft opwindend nieuws voor horecaondernemers! Cookplay breidt hun servies collectie uit met de betoverende items uit de series Jelly, Shell en Rama bestek. Deze prachtige en functionele uitbreidingen zijn de perfecte aanvulling voor restaurants die streven naar een unieke en verfijnde eetervaring.

De Jelly serie kenmerkt zich door organische vormen en een speelse uitstraling, terwijl de Shell serie zich onderscheidt door zijn minimalistische elegantie. De Rama serie combineert traditie met moderniteit, waardoor het een tijdloze keuze is voor iedere gastvrije omgeving.

Cookplay begrijpt dat elk detail belangrijk is voor horecaondernemers, en daarom zijn deze series zorgvuldig ontworpen voor zowel esthetiek als functionaliteit. Ze zijn vervaardigd met duurzame materialen en zorgen voor een aangename eetervaring voor jouw gasten.

Kies voor Cookplay en til jouw gastvrije omgeving naar een hoger niveau met de nieuwe Jelly, Shell en Rama uitbreidingen. Bekijk nu alle uitbreidingen via het herfst nieuwsbericht en wacht niet langer en maak indruk op alle gasten met deze prachtige toevoegingen aan elke tafelsetting.

Optimaliseer de restaurantervaring met Cookplay. Neem vandaag nog contact op via verkoop@bender.nl.

  • Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

thumbnail

Categorie

Breng de Zuid-Europese sfeer naar jouw tafel met Harvest Mediterranean Moresque Ink

thumbnail

Categorie

Breng jouw tafel tot leven met de intense blauwe servieslijn Evo Azure