Bender en Peugeot bundelen krachten - Bender

Nieuw merk

Bender en Peugeot bundelen krachten

Culinaire meesterschap ontmoet precisie en stijl in onze B2B-samenwerking met Peugeot Saveurs. Verhef jouw keukenervaring naar een nieuw niveau!

Peugeot Saveurs, een prestigieus Frans merk met een geschiedenis van meer dan 200 jaar, staat synoniem voor vakmanschap en verfijning in keuken- en tafelgerei. Hun iconische peper- en zoutmolens, bekend om hun precisie en elegantie, zijn geliefd bij fijnproevers wereldwijd en bieden een ongeëvenaarde culinaire ervaring. Bender is sinds kort preferred partner geworden van dit topmerk!

Ontdek de Franse kunst van culinaire verfijning met Peugeot Saveurs, een merk dat al meer dan twee eeuwen lang synoniem staat voor innovatie en vakmanschap. Als toonaangevende producent van tafel- en keukengerei heeft Peugeot Saveurs een erfenis opgebouwd van uitmuntendheid in het leveren van hoogwaardige producten voor fijnproevers over de hele wereld.

De naam Peugeot is alom bekend vanwege zijn iconische auto’s, maar wist je dat het merk ook uitblinkt in het creëren van prachtige keukenhulpmiddelen? Hun collectie van peper- en zoutmolens is wereldberoemd vanwege de precisie, duurzaamheid en elegantie. Elk stuk is met zorg vervaardigd en biedt een unieke zintuiglijke ervaring die jouw culinaire avonturen verrijkt.

Bij Bender Foodservice Equipment zijn we er trots op om partner te zijn van Peugeot Saveurs en hun producten aan te bieden aan professionele chefs en fijnproevers in de horeca. Samen brengen we de Franse passie voor smaak en esthetiek naar uw keuken, zodat u kunt genieten van een culinaire ervaring van de hoogste kwaliteit. Ontdek vandaag nog de wereld van Peugeot Saveurs en verrijk jouw kookkunst met de meesterlijke gereedschappen die ze te bieden hebben.

Optimaliseer de culinaire ervaring met Peugeot Saveurs. Neem vandaag nog contact op via verkoop@bender.nl.

  • Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

thumbnail

Categorie

Breng de Zuid-Europese sfeer naar jouw tafel met Harvest Mediterranean Moresque Ink

thumbnail

Categorie

Breng jouw tafel tot leven met de intense blauwe servieslijn Evo Azure