Spiegelau Definition en Spumante - Bender.nl

Spiegelau: Definition en Spumante

Als horecaondernemer begrijp je het belang van het serveren van dranken in goed glaswerk. Het juiste glas kan de drinkervaring verbeteren en jouw gasten een gevoel van luxe en verfijning geven. Daarom willen we je graag meenemen in de Definition en Spumante serie van Spiegelau, de ideale keuze voor het serveren van wijnen, champagnes en andere dranken. Deze glazen combineren elegantie, functionaliteit en duurzaamheid, waardoor ze een onmisbare aanvulling zijn op tafel.

Spiegelau Definition

De Definition serie van Spiegelau is ontworpen met als doel een unieke drinkervaring te bieden voor de mooiste wijnen en champagnes. Deze glazen zijn gemaakt van hoogwaardig kristalglas en combineren vakmanschap met elegantie. De vorm van het glas is zorgvuldig ontworpen om de aroma’s en smaken van de dranken te verbeteren en tegelijkertijd de sprankeling te behouden. Ultra dun en licht van gewicht voor de beste smaaksensatie en wijnbeleving.

Het dunne, fijne glaswerk van de Definition serie zorgt ervoor dat gasten kunnen genieten van de volle smaak van de wijnen. Het design van de kelk is specifiek ontworpen om het bouquet van de wijn te ontplooien en de aroma’s naar de neus van de drinker te leiden, waardoor de gehele drinkervaring wordt verrijkt. Bovendien biedt het elegante ontwerp van de Definition serie een visueel aantrekkelijke presentatie, wat bijdraagt aan de totale beleving aan tafel.

Spiegelau Spumante

De Spumante serie van Spiegelau is ideaal voor degenen die een veelzijdig glas zoeken om een breed scala aan mousserende wijnen te serveren. Of het nu gaat om champagne, prosecco, cava of een verfrissende Aperol Spritz cocktail, de Spumante biedt het perfecte glas voor elke gelegenheid en is een ware toevoeging.

De Spumante heeft een stijlvol en eigentijds design, waardoor het uitstekend past bij moderne tafelsettingen, interieur concepten of als toevoeging naast de Definition serie.

Naast hun esthetische aanzien zijn de Spumante glazen ook functioneel. Het ontwerp zorgt ervoor dat de sprankeling behouden blijft, terwijl de aroma’s en smaken goed tot hun recht komen. Je kunt erop vertrouwen dat gasten de beste en mooiste smaaksensatie ervaren, ongeacht welke sprankelende drank ze kiezen.

Toegevoegde waarde van goede glazen

Als horecaondernemer is het belangrijk om te investeren in hoogwaardig glaswerk dat de kwaliteit van de dranken omarmt en zelfs verbetert en jouw gasten een onvergetelijke ervaring biedt. De Definition en Spumante serie van Spiegelau zijn de ideale keuze voor het serveren van hoogwaardige wijnen, champagnes en andere sprankelende dranken in jouw etablissement.

Met hun vakmanschap, elegantie en duurzaamheid voldoen deze glazen aan de eisen van de veeleisende gastvrije (horeca)-omgeving. Je kunt er zeker van zijn dat de gasten genieten van de volle smaak en aroma’s van hun dranken, die ze drinken uit glazen met een luxe allure.

Kies voor Spiegelau Definition en Spumante glazen en voeg een vleugje verfijning toe aan jouw wijn en drankenassortiment. De gasten zullen de aandacht voor detail en de kwaliteit van de presentatie waarderen.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender