Bestel het servies van Dudson online bij Bender

Dudson

Dudson maakt uitzonderlijk servies van oersterke kwaliteit. De industriële look komt terug in de verschillende series, waardoor de verschillende series elkaar mooi complementeren. Niet voor niets is het merk erg geliefd in de horeca en vind je de verschillende series in ons assortiment.

Kies een serie

Kies een serie

Dudson

Evo

Ga je voor een huiselijke, warme sfeer? Kies dan voor de Evo-serie van Dudson. Met de uitstraling van handgegoten aardewerk creëer je een warme, gezellig tafelbeleving. Elk stuk is weer anders doordat het aardewerk met de hand geglazuurd wordt in Granite, Jet of Pearl. Ontdek het zelf.

Dudson

Harvest

De Harvest-serie van Dudson is niet in de laatste plaats uniek te noemen. Elk stuk wordt met de hand gedipt en aangezet met een verfrollertje en is daarom juist anders. Dit laat een origineel ‘makersmerk’ achter op de achterkant. Ga je voor een ambachtelijke, ‘van-boerderij-tot-tafel’-sfeer, dan kies je voor Dudson Harvest.

Dudson

Norse

Minimalistisch en toch ambachtelijk en uniek. Dat zijn de stukken uit de Dudson Norse-serie. Scandinavisch vakmanschap en eenvoudige landelijkheid komen naar voren. Radiale lijnen worden versterkt door met de hand aangebracht glazuur. Bekijk de collectie zelf.

Dudson

Terrazzo

Terrazzo ken je van de Italiaanse decoratietechniek. Stukjes glas en marmer worden gecombineerd tot een uniek en abstract patroon. Weer helemaal terug in de horeca-interieurs van vandaag én in het servies van Dudson. De Terrazzo-serie biedt een kleurrijk assortiment met retro-vibes. Perfect om de presentatie van casual food te verhogen.

Dudson

Urban Lamp

Nieuw bij Bender is The Maker’s Collection Urban, een gepolijst effect geïnspireerd op de industriële geschiedenis van keramiek uit het Verenigd Koninkrijk. Urban bootst de versleten, door de mens gemaakte texturen van industriële landschappen na. Gedecoreerd onder een semi-mat glazuur voor stevigheid, is Urban ontworpen voor professioneel gebruik. Verkrijgbaar in Steel Grey en Lamp Black. Het kleurenpalet van Urban sluit aan bij de rauwe luxe van het hedendaagse interieurontwerp.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Dudson servies bestel je bij Bender

Het beste Dudson servies

Servies van Dudson kenmerkt zicht door het handgemaakte en ambachtelijke karakter. De series van Dudson zijn allemaal uniek en passen tóch bij elkaar. Mix & match en stel je eigen servies samen met Dudson producten. En over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken; die is oersterk.

Dudson borden

Borden van Dudson zijn er in alle soorten, kleuren en maten. In elke serie vind je unieke geglazuurde borden terug. Maar ook als je op zoek bent naar klassiek witte borden, vind je die bij Dudson. Of ga je voor vierkant? Of misschien wel zwart? Naar wat voor borden je ook op zoek bent, Dudson heeft de juiste voor jouw restaurant.

 

Dudson servies kopen

Ben je overtuigd van de kracht van Dudson? Of betoverd door de unieke designs? Als je al precies weet welk Dudson servies je wil kopen, dan bestel je jouw stukken makkelijk online. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering. Ben je er nog niet helemaal uit, of heb je nog advies nodig? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact op.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender