Bestel het servies Duralite online bij Bender

Duralite

Met servies van Duralite weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. Het Engelse merk maakt oersterk servies, precies wat je nodig hebt in de horeca. Daarnaast profiteer je ook van functioneel design, hoge prestaties in duurzaam gebruik en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Drink, dine and durable!

Kies een serie

Kies een serie

Duralite

Black Label

Ga je voor stoer en industrieel, kies dan voor de ‘Black Label’ serie van Duralite. Dit matzwarte servies behoort bij veel restauranteigenaren al tot een van de meest favoriete items. Kies binnen het Black Label voor de ‘walled plates’; ultiem platte borden met een openstaande rand, voor maximaal werkvlak.

Duralite

Classic White

De ‘Classic White’ serie van Duralite behoort tot de meest populaire serie allertijden. Gewoon goed, klassiek servies. Hoge prestaties in gebruik, goede prijs-kwaliteitverhouding en een functioneel design. Wat wil je nog meer?

Duralite servies bestel je bij Bender

Ga jij ook voor Duralite?

Of je nu kiest voor het Black Label of de Classic White, met Duralite ben je verzekerd van hoge prestaties in gebruik. Servies wat tegen een stootje kan, functioneel is én je tafelbeleving helemaal afmaakt. What you see is what you get; oersterke Engelse kwaliteit.

Bestel nu jouw Duralite servies!

Is Duralite je favoriete merk? Of wil je je wel eens laten overtuigen van de kracht van dit servies? Bestel jouw servies dan makkelijk online! In onze webshop stel je makkelijk jouw producten samen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het snel bij jou op tafel staat. En ben je er nog niet helemaal uit? Wil je weten van welke Duralite producten wij enthousiast worden? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact op voor!

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender