Bestel de glazen van Spiegelau online bij Bender

Spiegelau

In ons assortiment vind je natuurlijk de glazen van Spiegelau. Waarom? Kristalheldere kwaliteit, stijlvolle designs en flexibiliteit. De toevoeging van platinum leidt tot aanzienlijk minder breuk. Daarnaast is de Perfect Serve collectie voorzien van slimme maateenheden, waardoor je geen jigger meer nodig hebt.

Kies een serie

Kies een serie

Spiegelau

Definition

De glazen uit de Definition serie van Spiegelau liggen als een veertje in de hand! Ze wegen namelijk maar 120 gram per stuk. Lichtheid, functionaliteit en esthetiek zijn de kernwaarden voor deze serie. En je wijn smaakt er extra goed in, want deze glazen zijn ontworpen om de aroma’s en smaken op zijn best te laten uitkomen.

Spiegelau

Festival

De Festival collectie van Spiegelau is erg populair in de horeca. En wij begrijpen wel waarom! De glazen zijn duurzaam, breukbestendig en vaatwasmachinebestendig. Het design mag er ook wezen met elliptische en klassieke bordeauxrode vormen.

Spiegelau

Salute

Stijl en elegantie definiëren de Salute wijnglazen. Klassiek, tijdloos en een mooie hoge steel. Geschikt voor veelzijdige gebruik; daarom vind je ze in veel restaurants terug. Een elegant accent voor elke tafel! En ook nog eens vaatwasmachinebestendig en duurzaam. Salute by Spiegelau biedt verschillende glasvormen voor bordeaux, bourgonge, rode wijn, witte wijn en champagne.

Spiegelau

Style

De Style-serie is hét voorbeeld van Spiegelau’s streven naar kwaliteit en duurzaamheid. Deze moderne glazen stralen klasse en elegantie uit en zijn de juiste keuze voor elke gelegenheid. Deze kristalheldere glazen zijn bovendien vaatwasmachinebestendig.

Spiegelau

Superiore

De glazen uit de Superiore Collection van Spiegelau stralen exclusiviteit uit. Perffect voor prestigieuze evenementen of chique restaurants. Wil je een hoogwaardige uitstraling creëren, dan ga je voor deze kristalheldere glazen. Laat het heldere design en de hoogwaardige uitstraling je overtuigen!

Spiegelau

Winelovers

De Winelovers Collection van Spiegelau is, zoals de naam al suggereert, voor de échte wijnliefhebber. Speciaal ontworpen vormen voor witte, rode en mousserende wijn. In elk type glas komende aroma’s en smaken van de wijn optimaal tot hun recht. Eenvoud, zonder in te leveren op stijl of kwaliteit.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Spiegelau glazen bestel je bij Bender

Kies voor de glazen van Spiegelau

De verschillende collecties van Spiegelau hebben allemaal één ding gemeen; kristalheldere kwaliteit. De glazen zijn ideaal voor in de horeca, kunnen tegen een stootje en laten jouw dranken perfect tot hun recht komen. Kies je voor Spiegelau glazen, dan kies je voor design en kwaliteit op tafel.

Bestel nu jouw Spiegelau glazen

Laat je overtuigen door de kracht van Spiegelau glazen en bestel ze direct online in onze webshop. Tussen alle collecties zit er vast één die bij jouw restaurant of evenement past. En mocht je hulp of advies nodig hebben, dan staan onze specialisten voor je klaar.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender