Villeroy en Boch voor de horeca - Bender

Villeroy & Boch

Het tafelgerei van Villeroy & Boch is inmiddels onmisbaar gebleken in menig restaurant. En wij weten wel waarom. Van het fijnste porselein en delicaat glas tot elegant bestek; Villeroy & Boch heeft het allemaal. Eeuwenlange ervaring en een schat aan expertise komen samen in de verschillende series van dit gerenommeerde merk

Kies een serie

Kies een serie

Villeroy & Boch

Affinity

Een servies dat geschikt is voor ieder restaurant, waar dan ook ter wereld? Dan moet je de Affinity serie van Villeroy & Boch hebben. Thuis op elk continent en in elke keuken. Down to earth en de perfecte achtergrond voor ieder gerecht. Of dit nu in een zakenhotel, kantine of trendy bar is.

Villeroy & Boch

Artesano

Artesano is één van de meest populaire series van Villeroy & Boch. En wij snappen wel waarom. Heldere vormen en kleuren die het ultieme canvas zijn voor welk gerecht dan ook. Stoer en robuust of expressief. Villeroy & Boch Artesano servies bewijst dat het anders kan. Meer integriteit. Meer zuiverheid. Je gasten gaan er zeker van genieten.

Villeroy & Boch

Copper Glow

Het Copper Glow servies van Villeroy & Boch ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens ideaal voor in de horecakeuken. Door de Cover Seal finish, een metaalachtige afwerking, blijft het servies mooi. Zeer resistent, vaatwasser-, magnetron- en salamanderbestendig.

Villeroy & Boch

Corpo

De Corpo-serie biedt een uitgebreid assortiment aan eenvoudig en aantrekkelijk servies. Natuurlijk met de kwaliteit die je gewend bent van Villeroy & Boch. Vooral zeer in trek bij cateringprofessionals, maar komt minstens zo goed tot zijn recht in de horeca.

Villeroy & Boch

Crafted

Ga je voor kleurrijk, dan ga je voor de Crafted serie van Villeroy & Boch. Je vindt buitengewone kleuren, unieke patronen in uitgesproken servies. Hierbij is reactief glazuur gebruikt, waardoor ieder stuk volledig uniek is. Voeg wat kleur toe aan je tafel!

Villeroy & Boch

Dune

Met het servies uit de Dune-collectie van Villeroy & Boch is het net of je aan het strand zit. Of dat nu echt zo is, of je zit midden in het centrum… Deze veelzijdige vormen hebben een onconventionele charme. Geïnspireerd op onze Hollandse duinen met een vleugje woestijnwind. Alle stukken binnen deze collectie hebben perfect vloeiende en harmonieuze lijnen.

Villeroy & Boch

Easy White

De Easy White biedt alles wat je nodig hebt. Modern, licht en eenvoudig, maar tóch bijzonder. Met een aantrekkelijk reliëfpatroon aan de ene kant en bijzondere vormen aan de andere kant. De perfecte combinatie tussen design en praktisch nut.

Villeroy & Boch

Marchesi

De Marchesi-collectie van Villeroy & Boch is geïnspireerd op Gualtiero Marchesi, één van de grootste namen in de cucina italiana. Deze borden hebben allemaal dezelfde buitendiameter, maar randen in verschillende breedtes. Dit zorgt voor binnenoppervlakken van verschillende groottes.

Villeroy & Boch

New Moon

De New Moon-collectie van Villeroy & Boch is geïnspireerd op de opkomende nieuwe maan. Expressief, puur en onconventioneel door de opvallende asymmetrische look. Een rising star in het gastronomische universum.

Villeroy & Boch

La Boule

De La Boule van Villeroy & Boch, wie kent het niet? Al sinds zijn debuut in 1971 een waar icoon. Een innovatieve functie en een iconisch design maakt dat La Boule nog steeds populair is. Ga voor wit, zwart of een combinatie en ervaar het servies zelf.

Villeroy & Boch

Rock Glow

Mat en glanzend in één; dat is de Rock Glow collectie van Villeroy & Boch. Een matte structuur en een glanzende metallic look zorgen voor pure perfectie. De combinatie van verschillende texturen, kleuren en oppervlakken resulteert in een modern design waar je U tegen zegt.

Villeroy & Boch

Stella Hotel

De Stella Hotel serie is er voor ieder moment. Van ontbijt tot diner en van lunch tot koffie. Eenvoud, maar geenszins simpel. Natuurlijk van de kwaliteit die je gewend bent. Breng harmonie in elk moment van de dag met deze collectie.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Villeroy en Boch voor in de horeca

Voor elke horecazaak is er een servies van Villeroy en Boch

Eindeloze collecties zorgen ervoor dat er voor elke horecazaak wel een passend servies van Villeroy en Boch is. Of je nu gaat voor klassiek wit of voor uitgesproken kleuren. Of iets daar tussenin… Je maakt de tafelbeleving helemaal compleet met het servies van Villeroy & Boch

Bestel Villeroy en Boch voor de horeca bij Bender

Wij zijn dé toeleverancier voor op tafel. En jij wil jouw tafel aankleden met het servies van Villeroy & Boch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je bestelt elke collectie gemakkelijk online, waarna wij zorgen voor een snelle levering. En heb je nog advies nodig, dan staan onze specialisten voor je klaar.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender