Bestel de tafellampen van Zafferano online bij Bender!

Zafferano

Zafferano tafellampen vind je exclusief bij Bender. Vergeet kaarsen, kabels of sfeerloze verlichting. Deze oplaadbare en draadloze tafellampen zijn ideaal voor ieder restaurant; zowel binnen als buiten. De batterij gaat tot wel 36 uur mee en heeft een handige dimfunctie. Dé oplossing voor een sfeervolle tafelbeleving.

Kies een serie

Kies een serie

Zafferano

Ofelia

Kies bijvoorbeeld voor de Ofelia tafellamp van Zafferano. Zowel binnen als buiten te gebruiken en makkelijk te bedienen met touch control. En, erg handig: de Ofelia onthoudt de standen van de dimmer. Als de lamp weer aangaat, is de lichtsterkte hetzelfde als de vorige keer. Ook de lamp zelf mag er wezen. Het mooie gegoten aluminium frame past bij iedere tafel.

Zafferano

Olivia

Ook deze lamp, net als alle tafellampen van Zafferano, is draagbaar en oplaadbaar. Voorzien van touch control dimmer waarbij de laatste stand wordt onthouden. Wanneer je de lamp weer aanzet, is het licht op dezelfde sterkte als de vorige keer. Handig!

Zafferano

Pina

Tafellamp Pina is voorzien van alle gemakken die je kent van Zafferano. Draagbaar, oplaadbaar, contact oplaadbasis en dimmer touch control. Het bijzondere zit hem in het ongewone ontwerp van Pina. Het doet denken aan dennenbomen en kaarsen. Mooi én sfeervol dus. Laat je verrassen door het sfeerlicht wat van deze prachtige tafellamp afkomt.

Zafferano

Pencil

Pencil is een draagbare en oplaadbare verlichtingsmodule die werkt op batterijen en verkrijgbaar is in drie maten. Dankzij de speciale accessoires kan het een vloer-, tafel-, wand- en hanglamp worden. Pencil van Zafferano is uitgerust met een elektronisch regelsysteem dat een constante lichtstroom garandeert tot de batterij leeg is, een dimmer met aanraakbediening en een selectiefunctie voor de lichtkleurtemperatuur

Zafferano

Poldina

Elegant en praktisch. Dat is de Poldina tafellamp van Zafferano. Je zet de lamp makkelijk aan en uit door hem aan te raken. Middels de knop op de lampenkap stel je de lichtintensiteit naar wens in. Vol vermogen of juist zachte sfeerverlichting. De Poldina is ideaal voor buitengebruik door zijn hoge beschermingsgraad (IP54). Daarnaast kun je met de Poldina wisselen van kleurtemperatuur tussen 2700 en 3000° Kelvin (dynamisch wit).

Zafferano

Sister Light

Ook Sister Light is draagbaar, oplaadbaar en zowel binnen als buiten te gebruiken. Met touch control stel je de juiste lichtintensiteit en -temperatuur in. Maar bovendien heeft deze lamp, ontworpen door Federico De Majo, een prachtig ontwerp. De body is van geanodiseerd aluminium en verkrijgbaar in verschillende metallic kleuren. De kop is overigens converteerbaar en afneembaar. Ideaal.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Jouw Zafferano lamp bestel je bij Bender

Kies voor de tafellampen van Zafferano

Met een Zafferano lamp creëer je met één touch de juiste sfeer. Is er meer licht nodig of is sfeerlicht voldoende? Het kan allemaal. Makkelijk te bedienen, te verplaatsen en op te laden. Een kind kan de was doen. En natuurlijk zien ze er prachtig uit. Er is altijd wel een Zafferano lamp die bij de stijl van jouw restaurant past.

 

Welke Zafferano lamp kies jij?

Ga je voor de speciaal ontworpen Sister Light of kies je voor de eenvoudige maar sfeervolle Ofelia? Bekijk ons gehele aanbod en bestel de Zafferano lamp die het beste bij jouw tafelbeleving past. Gemakkelijk online te bestellen, waarnaar wij ervoor zorgen dat ze snel bij jou op tafel staan. En heb je nog advies nodig? Onze specialisten helpen je graag verder.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender