Bestel je horeca borden bij Bender!

Villeroy & Boch Artesano

Eén van de meest populaire series van Villeroy & Boch is toch wel Artesano. Dit servies is namelijk het perfecte canvas voor ieder gerecht. Of je nu gaat voor expressief of minimalistisch. Met Villeroy & Boch Artesano ziet het er altijd prachtig uit. Perfect, want eten doe je met je ogen!

Het servies van Villeroy & Boch Artesano

De heldere vormen en kleuren van het servies van Villeroy & Boch Artesano passen bij iedere sfeer. Integer, zuiver en simpelweg prachtig. Zonder af te doen aan kwaliteit, natuurlijk. In ieder item vind je dat terug. Op zoek naar mooie diepe borden waarin je je pastagerechten kan serveren? Of juist een mooi plat bord dat jouw gerecht laat spreken? De Artesano serie heeft het allemaal.

Kopjes, kommen, schalen en meer

Je vindt bij ons niet alleen borden van Villeroy & Boch Artesano. Maak van je tafel één geheel met onze koppen, mokken, schoteltjes en schalen. Zo creëer je rust, eenheid en dus een prachtig gedekte tafel. Want jouw koffie smaakt net wat lekkerder uit een Artesano Barista kop. Deze kopjes zijn perfect stapelbaar en ook makkelijk te gebruiken zonder schotel. Lekker informeel! Of kies juist voor een uitgebreide schotel met en double well voor meerdere kopmaten. Met voldoende ruimte voor heerlijke friandises voor een echte koffiebeleving. Laat je verrassen door deze unieke collectie!

Villeroy & Boch Artesano

Vertrouw op de kwaliteit van Villeroy & Boch

Want dat doen wij ook. Al jaren! En niet voor niets. Of je nu gaat voor de Artesano collectie of juiste voor The Rock. Iedere serie ziet er anders uit, maar is van dezelfde kwaliteit. Perfect voor in de horeca. Kan tegen een stootje, vaatwassers, vorken en messen. Tijdloze elegantie en buitengewone kwaliteit sinds 1748. Bekijk al onze Villeroy & Boch collecties of bestel ze direct in onze webshop!

Villeroy & Boch Artesano zelf ervaren?

Naast dat je makkelijk zelf een bestelling plaatst in onze webshop, is het ook mogelijk om inspiratie op te komen doen in onze showroom! Zo kun je het zelf zien, voelen en ervaren. En natuurlijk vergelijken met andere collecties en merken. We laten je graag alles zien én adviseren je daarbij. Zo ga jij altijd met het beste servies voor naar huis. Zien we je snel?

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender