Zafferano Poldina lampen bestel je bij Bender!

Zafferano Poldina

Als gastvrije (horeca)ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om jouw zaak te onderscheiden en een unieke sfeer te creëren. Een van de belangrijkste aspecten van ambiance is verlichting. Het Italiaanse merk Zafferano heeft verschillende series die dé oplossing bieden voor jouw behoeften. En één van de bekendste series, is die van Poldina. Een exemplaar gemaakt in verschillende lengtes en kleuren, geschikt voor elke onderneming.

Poldina lampen van Zafferano

Bij de Poldina lampen van Zafferano worden het stijlvolle design en de functionaliteit met elkaar gecombineerd. Deze draagbare, oplaadbare lampen zijn ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren in jouw horecagelegenheid. Met de slanke vorm en eigentijdse uitstraling passen ze perfect bij de vele verschillende interieurstijlen die restaurants, cafés, hotels en andere gastvrije zaken nu hebben.

Voordelen van Zafferano Poldina

Een van de grootste voordelen van de Poldina’s is dat deze makkelijk en draadloos te verplaatsen zijn. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht kun je deze lampen eenvoudig verplaatsen en overal in jouw zaak neerzetten waar je extra verlichting nodig hebt. Of het nu gaat om het verlichten van tafels, het creëren van een gezellige hoek of het accentueren van een decoratief element, de Poldina lampen bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. Ondanks het lichte gewicht zijn de lampen toch erg stevig gebouwd waardoor ze goed blijven staan en zeker niet omwaaien. Ideaal voor buiten dus.

Daarom kies je voor Zafferano Poldina lampen

Oplaadbaar en duurzaam

In de horecabranche is het belangrijk om te investeren in duurzame oplossingen. De Poldina lampen van Zafferano zijn oplaadbaar, wat betekent dat je geen problemen meer ervaart met kabels en stopcontacten. Ze hebben een lange levensduur van batterijen en kunnen meerdere uren continu branden op een enkele oplaadbeurt. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook kosten op de lange termijn. Elke lamp heeft een apart oplaadplateau met snoer. Ook is er de keuze om voor een oplaadplateau te gaan waar zes Poldina’s tegelijk aan opgeladen kunnen worden. Ideaal voor ondernemingen met meerdere tafels zowel binnen als buiten.

Varieer in lichtintensiteit met Zafferano Poldina

Net als bij alle series van Zafferano biedt ook de Poldina de mogelijkheid om de lichtintensiteit aan te passen aan de gewenste sfeer. Met verschillende instellingen kun je het licht dimmen of verhelderen, afhankelijk van de gelegenheid. Of je nu een romantische ambiance wilt creëren voor een diner voor twee of een levendige sfeer voor een feestavond, de Poldina lampen kunnen zich aanpassen aan jouw behoeften. Je kunt kiezen uit 2200K, 2700K en 3000K.

Weerbestendigheid

Als je een buitenterras of tuin hebt bij jouw gastvrije (horeca)zaak, is het belangrijk om verlichting te hebben die bestand is tegen de elementen. De Poldina verlichting heeft een IP65 waarde zodat deze waterdicht is en daarom zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Dit geeft je de vrijheid om buitenruimtes op een stijlvolle en functionele manier te verlichten. De lampen zijn zeker spatwaterdicht, maar zet ze wel binnen wanneer het harder wil gaan regenen.

Bestel de Zafferano Poldina lampen bij Bender

De Poldina serie van Zafferano is de ideale keuze voor elke horecaondernemers die op zoek zijn naar stijlvolle en functionele verlichting. Met draagbaarheid, flexibiliteit, duurzaamheid en aanpasbare lichtintensiteit bieden deze lampen alles wat je nodig hebt om de perfecte ambiance te creëren in jouw gastvrije onderneming. Kies voor de Poldina en transformeer jouw horecagelegenheid in een plek waar gasten graag terugkomen voor de geweldige sfeer en ervaring die je biedt. Liever toch geen Poldina model, maar iets anders? Zafferano biedt een legio aan mogelijkheden. Ontdek hier.

Copycats: pas op voor namaak Zafferano Poldina

Helaas komen er steeds meer namaak lampen op de markt die gebaseerd zijn op de lampen van Zafferano. Deze zogenoemde copycat lampen zijn van een lage kwaliteit en zullen uiteindelijk niet de kwaliteit en waarde leveren die wellicht verwacht wordt. Het verschil is goed te zien in de designs en de functionaliteiten van de lampen. De bijgaande afbeeldingen geven een overzicht in het verschil tussen de lampen van Zafferano en de copycats.

 

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender