Bestel Bold Drinkware bij Bender!

Bold Drinkware

Als horecaondernemer is het van vitaal belang om de beste kwaliteit en stijlvolle opties te bieden aan jouw gewaardeerde gasten. Een essentieel element van een succesvolle horecazaak is het serveren van dranken in duurzame en aantrekkelijke drinkglazen. Daarom introduceren we Bold Drinkware, het premium polycarbonaat drinkware dat jouw gastvrije (horeca)onderneming een stap verder helpt, verduurzaamt en verspilling tegen gaat.

Kies een serie

Alles over Bold Drinkware

Stevig en onbreekbaar

Bold Drinkware

Bold Drinkware is een revolutionair product dat de perfecte balans biedt tussen elegantie, duurzaamheid en veiligheid. Gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, een stevig en onbreekbaar materiaal, bieden deze drinkglazen een verfijnde uitstraling zonder in te leveren op functionaliteit. Er zijn meerdere aspecten waarom Bold Drinkware veel kan betekenen voor de gastvrije (horeca)zaak.

Uitgebreid inzetbaar

Bold Drinkware voor alle horecagelegenheden

Het drinkware van Bold is uitstekend in te zetten voor vele verschillende (horeca)gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de natte horeca; uitgaansgelegenheden, bars en terrassen kunnen door Bold in gebruik te nemen hun glasafname verminderen en veiligheid bij de vroege uren verbeteren. Of juist overstappen van plastic bekers naar de luxere polycarbonaat glazen om een professionelere uitstraling neer te zetten.

Het lichtgewichte drinkware is daarnaast ook goed in te zetten voor Spa & Wellness, beach clubs, maar ook in badkamers en kamers in het hotel. Omdat het onbreekbaar polycarbonaat is en geen glaswerk, kan het niet kapot vallen of chippen. Dit maakt het ideaal om jouw gasten bijvoorbeeld een cocktail of een glas wijn aan te bieden terwijl ze in de spa of aan het zwembad zitten.

Duurzaamheid

Onbreekbaar en dus een lange levensduur

Bold Drinkware is ontworpen met de duurzaamheid van jouw bedrijf in gedachten. In tegenstelling tot traditionele glazen, zijn deze drinkglazen onbreekbaar. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over scherven en dat je kunt profiteren van langdurig gebruik. Door te investeren in Bold Drinkware verminder je aanzienlijk de aantal keren dat glaswerk aangekocht moet worden. En daarnaast wordt ook de milieu-impact verminderd, aangezien je niet regelmatig glazen hoeft te vervangen en worden weggegooid.

Veiligheid

Bold Drinkware is BPA-vrij

Het gebruik van polycarbonaat drinkware biedt een veilige drinkervaring voor de gast. Bold Drinkware voldoet aan strenge veiligheidsnormen en is BPA-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke chemicaliën vrijkomen tijdens het gebruik. Dit is vooral belangrijk in de horeca, waar hygiëne en klanttevredenheid topprioriteiten zijn. Met Bold Drinkware kun je je gasten geruststellen dat je hun gezondheid en welzijn serieus neemt.

Stijlvol design

Prachtig drinkware van Bold

Naast functionaliteit en veiligheid biedt Bold Drinkware een elegant en stijlvol design. Deze drinkglazen zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten en stijlen om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw gastvrije (horeca)zaak. Of het nu gaat om klassieke wijnglazen, trendy cocktailglazen of praktische waterglazen, Bold Drinkware heeft een breed assortiment dat past bij elk interieur als concept en is de enige die “pressed” designs maakt.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Bold Drinkware bij Bender

Ideaal voor de horeca

Bold Drinkware is niet alleen duurzaam en stijlvol, maar ook gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Deze drinkglazen zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen tegen herhaaldelijk gebruik zonder dat ze hun helderheid of kwaliteit verliezen. Het polycarbonaatmateriaal biedt ook uitstekende isolatie-eigenschappen, waardoor dranken langer koel blijven. Daarnaast is het materiaal ook licht van gewicht wat Bold Drinkware ideaal maakt voor drukbezochte (horeca)gelegenheden waar efficiëntie en service centraal staan.

Bestel Bold Drinkware nu bij Bender

In een competitieve horecabranche is het van cruciaal belang om te investeren in hoogwaardige producten die de algehele ervaring van de gast verbeteren. Bold Drinkware biedt horecaondernemers de perfecte oplossing met premium polycarbonaat drinkware en accesoires. Dankzij de duurzaamheid, veiligheid, stijlvol design en gebruiksgemak zal Bold Drinkware jouw (horeca)bedrijf onderscheiden en gasten doen verrassen.

Laat ons je terugbellen!
    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender