Bestel Bold Drinkware bij Bender!

Bold Drinkware

Als horecaondernemer is het van vitaal belang om de beste kwaliteit en stijlvolle opties te bieden aan jouw gewaardeerde gasten. Een essentieel element van een succesvolle horecazaak is het serveren van dranken in duurzame en aantrekkelijke drinkglazen. Daarom introduceren we Bold Drinkware, het premium polycarbonaat drinkware dat jouw gastvrije (horeca)onderneming een stap verder helpt, verduurzaamt en verspilling tegen gaat.

Kies een serie

Alles over Bold Drinkware

Bold Drinkware

Aloha

Ontdek de Aloha serie van Bold Drinkware, een perfecte aanvulling voor jouw horecazaak. De serie omvat een stijlvolle drankdispenser en een houten houder die elegantie en functionaliteit combineert. Met Aloha voeg je een vleugje klasse toe aan jouw drankenservice. Deze serie straalt niet alleen finesse uit, maar biedt ook gemak voor gasten. Een ideale keuze om je gastvrije imago te versterken. Verwen jouw klanten met verfrissende dranken op een verfijnde manier.

Bold Drinkware

Club Stack

Maak kennis met de Club Stack serie van Bold Drinkware, jouw ideale oplossing voor efficiëntie en stijl in de horeca. Deze serie biedt polycarbonaat drinkware die stapelbaar is, waardoor je ruimte bespaart en tegelijkertijd klasse toevoegt aan jouw service. Club Stack staat garant voor duurzaamheid zonder in te leveren op uitstraling. Creëer een gestroomlijnde presentatie en vereenvoudig het opbergen. Voor een vlotte en verfijnde gastervaring is Club Stack de ultieme keuze. Optimaliseer jouw ruimte en verhoog de allure van jouw drankenservice.

Bold Drinkware

Havana

Maak jouw drankenservice onvergetelijk met de Havana serie van Bold Drinkware. Deze serie omvat zowel hoge als lage tumblers die stijl en functionaliteit combineren. Met Havana breng je een vleugje elegantie naar jouw horecagelegenheid. De glazen zijn ontworpen voor zowel verfijnde presentatie als duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor jouw gastvrije sector. Creëer een gedenkwaardige beleving voor jouw gasten met deze prachtige, veelzijdige tumblers. Verrijk jouw drankenservice en laat een blijvende indruk achter met de Havana serie.

Bold Drinkware

Hyde

Ontdek de verfijnde serie Hyde van Bold Drinkware, een must-have voor jouw horecazaak. Deze serie omvat prachtige hoge en lage tumblers met een aansprekelijk patroon, waardoor je jouw drankenservice naar een hoger niveau tilt. Hyde straalt niet alleen elegantie uit, maar biedt ook duurzaamheid, ideaal voor de veeleisende gastvrije sector. Maak indruk op jouw gasten met deze onderscheidende, veelzijdige glazen en voeg een vleugje klasse toe aan elke drankpresentatie. Verbeter jouw drankenservice en creëer een blijvende indruk met de Hyde serie.

Bold Drinkware

Oasis

Betreed de wereld van verfijning met de Oasis serie van Bold Drinkware, jouw ultieme metgezel voor wijnliefhebbers in de horeca. Deze serie is ontworpen om jouw wijnservice te verheffen, met stijlvolle glazen die perfectie belichamen. Oasis biedt een uitmuntende ervaring voor jouw gasten en voegt een vleugje klasse toe aan elke wijn die wordt geschonken. Naast wijnen is deze serie ook goed geschikt voor heerlijke cocktails. Ideaal voor de gastvrije sector, deze serie benadrukt niet alleen elegantie maar belooft ook duurzaamheid. Maak van elke wijnervaring een gedenkwaardig moment met de verfijnde Oasis serie.

Bold Drinkware

Paradise

Stap in een wereld van verfijning met de Paradise serie van Bold Drinkware, een must-have voor jouw horecazaak. Deze serie biedt niet alleen wijnkoelers, maar ook een pitcher, ontworpen om elegantie en functionaliteit te combineren. Paradise belooft een sublieme ervaring voor jouw gasten en voegt een vleugje klasse toe aan elke drankpresentatie. Ideaal voor de gastvrije sector, deze serie benadrukt niet alleen elegantie maar belooft ook duurzaamheid. Maak van elke serveermoment een gedenkwaardige gebeurtenis met de verfijnde Paradise serie.

Bold Drinkware

Vanity

Haal het schitterende naar jouw horecazaak met de Vanity serie van Bold Drinkware. De serie omvat een signature cocktail tumbler die lijkt op een glinsterende diamant, perfect om jouw drankenservice te onderscheiden. Vanity belooft niet alleen een weelderige ervaring voor jouw gasten, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan elke cocktailpresentatie. Ideaal voor de gastvrije sector, deze serie benadrukt niet alleen elegantie maar belooft ook duurzaamheid. Maak van elke cocktail een schitterend moment met de onderscheidende Vanity serie.

Bold Drinkware

Whisper

Ontdek de betoverende Whisper serie van Bold Drinkware, een essentiële toevoeging voor jouw horecazaak. Deze serie biedt verfijnde tumblers met verticale lijnen, wat schitterende glinsteringen creëert. Whisper belooft een ongeëvenaarde ervaring voor jouw gasten en voegt een vleugje allure toe aan elke drankpresentatie. Ideaal voor de gastvrije sector, deze serie benadrukt niet alleen elegantie maar belooft ook duurzaamheid. Maak van elk drankmoment een magisch en gedenkwaardig moment met de betoverende Whisper serie.

Bold Drinkware

Tryst

Betreed de wereld van verfijning met de Tryst serie van Bold Drinkware, een gegarandeerde ‘wow-factor’ voor jouw horecazaak. Deze serie belichaamt pure elegantie en voegt een ongekende klasse toe aan jouw drankenservice. Tryst belooft niet alleen een ongeëvenaarde ervaring voor jouw gasten, maar biedt ook duurzaamheid in stijl. Ideaal voor de gastvrije sector, deze serie creëert niet alleen een blijvende indruk, maar versterkt ook jouw imago als een onderscheidende locatie voor verfijnde drankenservice. Maak van elke serveermoment een onvergetelijke ervaring met de weergaloze Tryst serie.

Wij zijn enorm blij met onze partnership waarin wij volledig ontzorgd worden door de brede productkennis en in-house service.

- Two Chefs Foodbar
Bender levert kwaliteitsproducten voor het restaurant tot equipment in de keuken. Prijs kwaliteit is altijd in verhouding.

- Hotel de Goudfazant
De snelle en persoonlijke service maken het fijn samenwerken met Bender.

- Miss Maui

Bold Drinkware bij Bender

Ideaal voor de horeca

Bold Drinkware is niet alleen duurzaam en stijlvol, maar ook gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Deze drinkglazen zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen tegen herhaaldelijk gebruik zonder dat ze hun helderheid of kwaliteit verliezen. Het polycarbonaatmateriaal biedt ook uitstekende isolatie-eigenschappen, waardoor dranken langer koel blijven. Daarnaast is het materiaal ook licht van gewicht wat Bold Drinkware ideaal maakt voor drukbezochte (horeca)gelegenheden waar efficiëntie en service centraal staan.

Bestel Bold Drinkware nu bij Bender

In een competitieve horecabranche is het van cruciaal belang om te investeren in hoogwaardige producten die de algehele ervaring van de gast verbeteren. Bold Drinkware biedt horecaondernemers de perfecte oplossing met premium polycarbonaat drinkware en accesoires. Dankzij de duurzaamheid, veiligheid, stijlvol design en gebruiksgemak zal Bold Drinkware jouw (horeca)bedrijf onderscheiden en gasten doen verrassen.

Laat ons je terugbellen!




    Maud Martin-Bender
    & Michel Bender